Břeclavští ochutnávají burgery rozmanitých chutí

Alča s Honzou strávili sedm let v zahraničí, kde kromě krásných míst a inspirativních lidí poznávají i velmi zajímavé chutě. Chutě, jež v Česku nejsou obvyklé. Nakonec se rozhodli je přinést zpátky domů do Břeclavi a vydat se originálním gastronomickým směrem. Spousta Břeclaváků si jistě pamatuje na legendární Kantýnu na ulici Nár. hrdinů. Právě na její odkaz se dvojice rozhodla navázat, když si na stejném místě otevřela svoje bistro Mezi bulky. Původní Kantýnu sice nevrátí, ale zato přináší něco modernějšího: lepší burgery Břeclav jinde nenabídne.

Základem jsou kvalitní suroviny

V gastronomických provozech záleží na každém detailu a výsledek se velmi odvíjí od toho, jaké se použijí suroviny. V Mezi bulky si vše, co jen jde, vyrábí sami. Do burgerů používají vlastní kečup, majonézu, omáčky, nakládanou zeleninu i NeMaso. Maso odebírají z rodinné farmy Rudimov v CHKO Bílé Karpaty. Umění však není pouze ve výběru surovin, ale taktéž v jejich kombinacích. Troufli byste si spojit hovězí maso, domácí ovocný džem, slaninový džem, cheddar, slaninu, bourbon, arašídové máslo, nakládanou okurku, javorový sirup, salát a aioli? Přesně tohle se nachází ve speciálu měsíce, burgeru PBJ (Peanut Butter & Jelly). Tato specialitka plná amerických chutí vás skutečně dostane, určitě stojí za vyzkoušení.

Útulný podnik s možností objednání online

Ty nejlepší hamburgery Břeclav nabízí v poměrně malém prostoru. Mezi bulky je menší bistro s 16 místy k sezení. Na škodu to ale není. V průběhu pandemie si lidé zvykli jídlo pouze vyzvedávat a tato varianta existuje i v Mezi bulky. Svůj burger si objednáte online, pak si ho jen přijdete vyzvednout bez čekání. V nabídce jsou samozřejmě taktéž hranolky, slaw salát, ale i zmrzlina a nápoje. Můžete si tedy dopřát večeři ve velkém stylu. Mezi bulky má otevřeno denně kromě pondělí od šestnácti hodin.

Publikováno: 25. 09. 2021

Kategorie: Suprové tipy

Autor: Ivana Křivánková